arrow arrow
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

GEPLASTIK - Претпријатие за производство на амбалажа

image

7ми - Ноември  Фабрика за производство на PVC фазонски делови

За нас

7ми - Ноември

7-ми Ноември АД Гевгелија е единствен призводител на виско квалитетни PVC фазонски делови за куќна и улична канализација во Р.Македонија, кои ги задоволуваат DIN стандардите.

PVC Фазонски делови за апсолутно заптивно конекторско споjување во одводната мрежа изработени од тврд поливинил хлорид без омекнувач и додатен полнач според DIN 16929. Техничките карактеристики на PVC Фазонски делови се во согласност со DIN 19531.

За комплетирање на асортиманот за одводната мрежа 7-ми Ноември врши произвотство на гумени дихтонзи, неповратни вентили и топ сифони.

7-ми Ноември е регионален центар за собирање и рециклажа на тврд пластичен отпад од ПВЦ, ХДПЕ, ЛДПЕ.

Покрај производите изработени од ПВЦ 7-ми Ноември ги нуди и следниве производи изработени од ХДПЕ.

Гепластик

Гепластик ДОО Гевгелија - член на SASystems е лидер во производство на пластични гајби во РМ. Располагаме со широк асортиман на гајби за алкохолни и безалкохолни пијалоци, како и за земјоделските производи и прехрамбената индустрија. Наште производи ги задоволуваат меѓународните стандарди за квалитет и зачувување на животната средина Iso 9001, Iso 14001.

Распознајте го квалитетот!

Контакт

 • 7-ми Ноември АД Гевгелија ул. "Индустриска" бр. 6,  1480 Гевгелија, Македонија

 • +389 34 213 338

  +389 34 212 832

 • +389 34 211 833

 • sedmi_noemvri@t-home.mk

  petrov.mk@gmail.com

Сертификати

 • image
 • image

Контакт

 • 7-ми Ноември АД Гевгелија ул. "Индустриска" бр. 6,  1480 Гевгелија, Македонија

 • +389 34 213 338

  +389 34 212 832

 • +389 34 211 833

 • sedmi_noemvri@t-home.mk

  petrov.mk@gmail.com