arrow arrow
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

GEPLASTIK - Претпријатие за производство на амбалажа

image

7ми - Ноември  Фабрика за производство на PVC фазонски делови

7ми Ноември

image

7-ми Ноември

7-ми Ноември АД Гевгелија е единствен производител на високо квалитетни ПВЦ фазонски делови за куќна и улична канализација во Р.Македонија, кои ги задоволуваат ДИН стандардите. ПВЦ...
image

7ми - Ноември Фабрика за производство на PVC фазонски делови

...

Контакт

 • 7-ми Ноември АД Гевгелија ул. "Индустриска" бр. 6,  1480 Гевгелија, Македонија

 • +389 34 213 338

  +389 34 212 832

 • +389 34 211 833

 • sedmi_noemvri@t-home.mk

  petrov.mk@gmail.com

Сертификати

 • image
 • image

Контакт

 • 7-ми Ноември АД Гевгелија ул. "Индустриска" бр. 6,  1480 Гевгелија, Македонија

 • +389 34 213 338

  +389 34 212 832

 • +389 34 211 833

 • sedmi_noemvri@t-home.mk

  petrov.mk@gmail.com