arrow arrow
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

GEPLASTIK - Претпријатие за производство на амбалажа

image

7ми - Ноември  Фабрика за производство на PVC фазонски делови

Гепластик

Гепластик ДОО Гевгелија - член на SASystems е лидер во производство на пластични гајби во РМ. Располагаме со широк асортиман на гајби за алкохолни и безалкохолни пијалоци, како и за земјоделските производи и прехрамбената индустрија. Нашите производи ги задоволуваат меѓународните стандарди за квалитет и зачувување на животната средина Iso 9001.

Распознајте го квалитетот!

Контакт

 • 7-ми Ноември АД Гевгелија ул. "Индустриска" бр. 6,  1480 Гевгелија, Македонија

 • +389 34 213 338

  +389 34 212 832

 • +389 34 211 833

 • sedmi_noemvri@t-home.mk

  petrov.mk@gmail.com

Сертификати

 • image
 • image

Контакт

 • 7-ми Ноември АД Гевгелија ул. "Индустриска" бр. 6,  1480 Гевгелија, Македонија

 • +389 34 213 338

  +389 34 212 832

 • +389 34 211 833

 • sedmi_noemvri@t-home.mk

  petrov.mk@gmail.com